Kassa Assortiment OnlineProductcategorieën

Over ons

Assortiment-online.nl is een onafhankelijke datapool voor de projectinrichtings- en kantoormeubelbranche. Alle merken die verkocht worden in dit kanaal kunnen hun producten aanleveren voor opname in de database en elke wederverkoper, projectinrichter en/of kantoorvakhandel kan de content afnemen voor gebruik in webshop of op website. De fabrikant bepaald wie de artikelinformatie van zijn merk(en) mag ontvangen uit de datapool.

De productinformatie wordt aangeleverd door de fabrikant en door de beheerder van de Assortiment-online.nl, waar mogelijk, verrijkt en geclassificeerd in een speciaal voor de branche gemaakte productindeling. Hierdoor is alle productinformatie overzichtelijk te presenteren en makkelijk doorzoekbaar en te filteren in de webshop van de dealer.

Door de collectieve opzet van de datapool is deelname aan de pool zeer betaalbaar en loont het om koppelingen met je webshop te maken. De productinformatie is bedoelt voor online ontsluiting van kantoormeubilair.

Welke producten komen in de datapool?

  • Bureaustoelen, vergaderstoelen en andere zitoplossingen.
  • Bureaus, thuiswerkplekken, kasten, ladeblokken en ander kantoormeubelen.
  • Kantine-, vergader- en lounge meubilair
  • Verlichting, presentatiesystemen en nog veel meer.

Ons Team

Nunc dignissim massa id augue rutrum, et vehicula erat dignissim. In scelerisque tortor eros. Mauris eu luctus nunc, vehicula commodo lorem. Aenean malesuada tempor eros, a iaculis tellus fringilla ac.

Korte omschrijving medewerker

Korte omschrijving medewerker

Korte omschrijving medewerker

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Maatschapslaan 41
2404 CL Alphen aan den Rijn

Contact

0103510132
info@assortiment-online.nl